Lise & Kristian
Septimius Krogh

I mange år har vi arbejdet med foto, bolig og indretning til danske og internationale interiør magasiner.
Nysgerrighed har ført os vidt omkring i Danmark og i udlandet, og på vores kreative rejser har mødet med mange unikke steder og personligheder sat sine spor.
I Studio Septimius Krogh kan du opleve noget af det, vi er stødt på undervejs. Vi er dedikeret til design, interiør og kunst.
Fokus vil dog være på fotografiet, for billeder er en stor og naturlig del af vores private, såvel som professionelle parløb. Kristians fotokunst vil derfor være rigt repræsenteret, men også andre håndplukkede værker vil være at se.

Det er en kunst, at kunne se og finde glæden, ved det som allerede er.
En bolig der udstråler personlighed, hvor der tænkt over tingene, og det meste har en historie, er alt for os. Det vi indretter os med, skal give os en begejstring i hverdagen. 
Derfor gør det ikke noget, at enkelte effekter har en fortid, en smule patina, cirkulerer, og på den måde bliver bæredygtige. 
Vi søger modspil, og ved at mikse de forskellige objekter, overflader og tidsepoker, føler vi at, vi med vores stil, skaber de rette rammer for et hjem i harmoni.

Stylist Lise Septimius Krogh

“en butik indrettet stort set som vi bor, med den forskel at her er alting til salg!”

Lise Septimius Krogh smiler sort hvid

Boligindretning

Som indretningskonsulent og visual coordinator hjælper jeg meget gerne med at optimere og style dit hjem eller din forretning. Jeg ser din location med nye øjne, og kan få det bedste frem i de ting du i forvejen har. Ønsker du nyt interiør, give jeg gerne gode råd om, hvad du evt. kan supplere din bolig eller butik med. Måske er der ikke brug for en totalløsning men blot en enkel flot borddækning. Du vælger selv.

Jeg har mere end 30 års erfaring i dekoration, styling og indretning. Vi starter med at mødes og tale om dine indretningsbehov. Jeg ser på hvad du har, og lytter til hvad der betyder noget for dig, og hvad der evt. godt kan undværes - måske er der behov for at få tyndet lidt ud i ting og sager, og så går vi i gang med at rydde op – og sætte væk. Det er mange gange de små ændringer, der kan gøre den store forskel. 

Forfatter

Jeg har været så heldig, at kunne leve af min hobby. Ideerne er poppet op – jeg kan simpelthen ikke holde dem tilbage. Det er en passion. Mange af dem er ført ud i livet, andre er blevet på tegnebrættet.

9 bøger er det ind til videre blevet til i tæt samarbejde med min mand, fotograf Kristian Septimius Krogh

En af dem er udnævnt af Forening for Boghåndværk som en af årets smukkeste bogudgivelser i 2008.

Udover egne bogproduktioner, der er udkommet i flere lande, har jeg også leveret materiale til andre bøger som fx Bonniers årlige julebøger, Small space living og Conran Octopus.

Titler:

  • Bo Bedres julebog, Bonniers Publications 2012.
  • Italiens Hjerte, Gyldendal 2012
  • Hjem til jul, Gyldendal 2008
  • Drømmen om Italien, Gyldendal 2008
  • Franske Forbindelser, Gyldendal 2006
  • Julealfabetet, Gyldendal 2005
  • Leverum, Høst & Søn 2003
  • I denne søde juletid, Høst & Søn 2001
  • Skind og Strik, Høst & Søn 1984

Fotograf Kristian Septimius Krogh

“Billeder i sort/hvid giver dig muligheden for at slippe fantasien løs.”​

Fotograf Kristian Septimius Krogh på en bænk

Fotografi

Kristian Septimius Krogh har arbejdet i over 30 år som selvstændig fotograf. Besøg hans hjemmeside www.septimiuskrogh.dk for at se mere.

Smallegade 38A , 2000 Frederiksberg, Denmark +45 27 57 00 64 - Lise@septimiuskrogh.dk

Hours: Thu 12:00 to 18:00 // Fri 12:00 to 18:00 // Sat 11:00 to 14:00